شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

تعداد کارگران بازداشتی در اهواز به ۴۱ نفر رسید

 

ماموران امنیتی بیش از ۱۰ نفر دیگر از کارگران گروه ملی فولاد اهواز را بازداشت کردند و بر این اساس، تعداد بازداشتی‌های دو روز گذشته به  ۴۱ نفر رسیده است.

در همین حال، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ایلنا گفته که « پیگیر آزادی کارگران بازداشتی فولاد اهواز» است.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز امروز در جلسه بررسی مشکلات شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران در جمع کارگران در تالار این شرکت خطاب به آنها گفت که «در جریان تمام مسایل و مشکلات این شرکت با جزییات آن» قرار دارد و به دنبال احقاق حق آنهاست.

وعده وزیر کار و استاندار خوزستان برای پیگیری مشکلات کارگران بازداشتی در شرایطی است که روز دوشنبه ۲۶ آذر نیز مسئول عملیات سپاه استان خوزستان، با حضور در جمع کارگران معترض، وعده داده بود «افراد بازداشتی که از بدنه کارگران باشند تا پایان روز آزاد خواهند شد». وعده او نه تنها عملی نشد بلکه به فاصله کوتاهی افراد جدیدی نیز به لیست بازداشتی‌ها اضافه شدند.

اعتراض‌های کارگران در اهواز با واکنش‌های بین‌المللی هم روبه‌رو بوده است و در آخرین تحول، رابرت پالادینو، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، دوشنبه شب، ۲۶ آذرماه، در صفحه توییتر خود، بازداشت کارگران معترض در ایران را محکوم کرد.

در این پیام توییتری، با اشاره به دستگیریِ جمعی کارگران معترض فولاد در اهواز، آمده است که این کارگران فقط خواهان پرداخت حقوق‌های خود بوده‌اند و «رژیم ایران» بازداشتشان کرده است.

کارگران فولاد از سی‌و‌هشت روز پیش برای پیگیری مطالبات خود دست به تجمع‌های اعتراضی متوالی زده‌اند.

برخی کارگران در تجمع روز یکشنبه ۲۵ آذر هشدار داده بودند اگر تا آخر هفته جاری مشکلاتشان حل نشود، به تهران خواهند آمد و آن‌جا اعتراض خود را ادامه خواهند داد.

یکی از مشکلات اصلی این کارگران به تعویق افتادن پرداخت حقوق‌های آن‌هاست. پیش از این، مسئولان وعده داده بودند که این حقوق‌ها را واریز می‌کنند، اما تاکنون حقوق همه کارگران و همه معوقه‌های آنان پرداخت نشده است.

از دیگر خواسته‌های کارگران معترض واگذاری این شرکت به دولت و تداوم تولید از سوی این شرکت است، اتفاقی که هنوز رخ نداده است.

گروه ملی صنعت فولاد را گروه سرمایه‌گذار امیرمنصور آریا در اهواز اداره می‌کرد. به گفته کارگران، بعد از تشکیل پرونده قضایی برای متهم پرونده، که در سال ۹۳ اعدام شد، این واحد صنعتی زیر نظر قوه قضاییه قرار گرفت و بعد به بخش خصوصی منتقل شد.

کارگران فولاد خوزستان چند ماه است که حقوق نگرفته‌اند. آن‌ها اواخر سال گذشته نیز، در اعتراض به عدم دریافت حقوق، دست به تجمع اعتراضی زده بودند.

 

تازه چه خبر؟
سازمان حقوق بشر ایران به نقل از منابع آگاه از «مرگ مشکوک» شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در سلول انفرادی زندان تهران بزرگ خبر داد. برادر...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More