شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

کارگران فولاد اهواز برای هفدهمین روز متوالی به خیابان آمدند  

گزارش‌ها و ویدیو‌های منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی حکایت از تداوم تجمع‌ اعتراضی کارگران فولاد اهواز دارد. آنها صبح روز یکشنبه ۱۱ آذر برای هفدهمین روز متوالی دست به اعتراض زده و مقابل برخی اداره‌های دولتی در اهواز تجمع کردند. کارگران معترض شعارهایی مشابه روزهای گذشته مانند «‌اسلام رو پله کردین، مردم رو ذله کردین»، «نصرمن الله و فتح القریب، مرگ بر این دولت مردم فریب» و «همشهری به گوش باش، ما کارگریم نه اوباش» سر دادند.

بر اساس اطلاعاتی که به ایران اینترنشنال رسیده است کارگران، تجمع خود را  از مقابل استانداری خوزستان آغاز کرده و در مسیر خیابان‌های امانیه، پل نادری، چهارراه نادری، خیابان سی متری تا میدان شهدای اهواز ادامه داده‌اند.

کارخانه فولاد اهواز  بعد از اعدام امیرمنصور آریا به اتهام فساد اقتصادی زیر نظر قوه‌قضاییه قرار گرفت و بعد به بخش خصوصی منتقل شد.

مرتضی اکبریان، از فعالان کارگری گروه ملی فولاد اهواز، در تجمع و راهپیمایی امروز با زیر سوال بردن ادعای مقام‌های دولتی گفت: «مسئولان استان چرا به دروغ گفته‌اند دو حقوق به کارگران پرداخت و تولید راه‌اندازی شده است؟»

کارگران فولاد اهواز در تجمع روز شنبه ۱۰ آذر خود از اعتراض‌ کارگران کارخانه نیشکرهفت‌تپه حمایت کرده و شعارهایی از جمله «زندانی هفت‌تپه آزاد باید گردد» سر دادند.

کیومرث کاظمی روز شنبه ۱۰ آذر به عنوان مدیرعامل جدید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه معرفی شده است.

عباس حسینی پویا، دادستان عمومی و انقلاب اهواز  در مراسم معارفه مدیرعامل جدید این شرکت از «نظارت ماهانه دادستانی به مدت یک سال بر فعالیت کارخانه» خبر داده و تاکید کرده است که «ما پیگیر خواسته کارگران هستیم.»

کارگران این کارخانه علاوه بر پیگیری مطالبات خود، مانند بازگشت این کارخانه به بخش دولتی، خواهان آزادی برخی از فعالان بازداشتی شده‌اند.

اسماعیل بخشی از جمله فعالان کارگری نیشکرهفت‌تپه است که روز ۲۷ آبان از سوی نیروهای امنیتی بازداشت وطی روزهای اخیر گزارش‌هایی مبنی بر شکنجه او در زندان منتشر شد.

صادق جعفری چگنی، رییس دادگستری شوش روز پنجشنبه ۸ آذر خبر شکنجه شدن بخشی را تکذیب کرد و گفت او در سلامت کامل به سر می‌برد.

با این حال برخی فعالان کارگری می‌گویند اسماعیل بخشی «از سر و صورت مورد ضربات متعددی قرار گرفته به طوری که صورت او کبود و متورم بوده است. همچنین او دچار خونریزی معده بوده است».

کارخانه نیشکر هفت‌تپه در سال ۱۳۹۴ با پیش‌پرداخت ۶ میلیارد تومان به دو شرکت خصوصی واگذار شد. کارگران از این واگذاری ناراضی‌اند و می‌گویند مشکلاتشان بعد از خصوصی‌سازی این کارخانه بیشتر شده‌ است.

 

تازه چه خبر؟
سازمان حقوق بشر ایران به نقل از منابع آگاه از «مرگ مشکوک» شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در سلول انفرادی زندان تهران بزرگ خبر داد. برادر...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More