شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

وزیر کشور و چند مقام نظامی جمهوری اسلامی در فهرست تحریم‌‌های حقوق بشری آمریکا قرار گرفتند

دولت آمریکا شمار جدیدی از مقام‌ها و نهادهای جمهوری اسلامی از جمله عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی را به دلیل نقش داشتن در نقض جدی حقوق بشر و سرکوب مخالفان در فهرست تحریم‌های ثانویه خود قرار داد.

دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه فهرست جدیدی از اشخاص تحت تحریم حکومت ایران را منتشر کرد. در این فهرست نام ۹ نفر از مقام‌های سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی و همچنین دو زندان فشافویه و قرچک قرار دارد.

استیون منوچین،‌ وزیر خزاینه‌داری،‌ در این زمینه گفت: «رژیم ایران مخالفت مردم از جمله اعتراض‌های مسالمت‌آمیز را از طریق فشار فیزیکی و روانی سرکوب می‌کند.» 

او افزود دولت آمریکا به «پاسخگو کردن» مقام‌ها و نهادهای ایران که مردم این کشور را «سرکوب» می‌کنند ادامه می‌دهد.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی، محمد علی نوری‌نژاد، معاون هماهنگ‌کننده نیروی انتظامی، حمیدرضا اشراق، معاون حقوقی و امور مجلس نیروی انتظامی، هابیل درویش، رییس بنیاد تعاون نیروی انتظامی، محسن فتحی‌زاده، رییس سازمان حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی، یحیی محمودزاده، معاون مهندسی نیروی انتظامی، حسین شاهوارپور، فرمانده سپاه پاسداران خوزستان، ایوب سلیمانی، معاون طرح و برنامه و بودجه ستاد کل نیروهای مسلح از جمله افرادی هستند که در فهرست تحریم گنجانده شده‌اند.

همچنین در ادامه این فهرست نام برخی نهادها از جمله زندان مرکزی تهران بزرگ (فشافویه) و زندان قرچک نیز قرار داده شده است. علاوه بر این،‌ بنیاد تعاون نیروی انتظامی نیز مشمول این تحریم‌ها است. 

دولت آمریکا این زندان‌ها و نهادها را در سرکوب،‌ کشتار و بازداشت و آزار فیزیکی و روانی مخالفان دارای نقش کلیدی دانسته است. در بیانیه صادرشده در این زمینه به اعتراض‌های سراسری سال‌ها‌ی گذشته و همچنین اعتراض‌های ضد حجاب اجباری اشاره شده است.

همچنین به شکنجه و غرق کردن مهاجران افغانستان از سوی نیروی انتظامی در حادثه اخیر در مرز ایران و همچنین اجبار مهاجران این کشور از سوی  سپاه پاسداران برای شرکت در جنگ سوریه نیز اشاره شده است.

این افراد و نهادها هدف تحریم‌های ثانویه ایالات متحده آمریکا شده‌اند.

در تحریم ثانویه، مجازات‌ها می‌تواند افراد حقیقی و حقوقی سایر کشورها را نیز که با افراد یا شرکت‌های ایرانی تحریم‌شده مبادله داشته‌اند، شامل شود.

 لذا آن‌ها نیز باید به‌ منظور جلوگیری از تحریم از سوی آمریکا، از مبادله با افراد و شرکت‌های ایرانی تحت تحریم، اجتناب کنند و در غیر این صورت، با مجازات‌های مختلف رو‌به‌رو خواهند شد.

 

 

تازه چه خبر؟
سازمان حقوق بشر ایران به نقل از منابع آگاه از «مرگ مشکوک» شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در سلول انفرادی زندان تهران بزرگ خبر داد. برادر...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More